Annons:

Stejdahl om framtiden i Gullringen

Erik Stejdahl funderar över sin framtid - och utesluter inte en fortsättning i Gullringen. Foto: Simon Henriksson

Stejdahl om framtiden i Gullringen

Förra helgen ramlade Gullringens GoIF ur division tre. Nu siktar klubben på ett snabbt återtåg. En av spelarna man vill behålla är Erik Stejdahl. – Jag har inte tagit något beslut än, säger Erik Stejdahl om sin framtid.

Annons:

I kväll tar Gullringen emot Högsby hemma på Gullemon. Efter 3-0-förlusten mot Boxholm förra helgen är det en match som inte betyder något. Men det är också Gullringens sista hemmamatch i förbundsserierna för den här gången. Efter 34 år i division två och tre väntar spel i Elitfyran nästa år.
– Visst är det extra surt att gå ut på planen efter det som hände förra helgen. Jag tycker faktiskt att vi är bättre än vad tabellen visar, säger Erik Stejdahl, som har varit en av Gullringens bästa spelare i höst.

Vill avvakta

Han hoppas ändå att laget ska kunna prestera på en hög nivå i kväll.
– För oss gäller det att gå ut och bevisa att vi är ett bra lag som spelar fin fotboll. Vi ska ha jäkligt skoj och sätta ett par pytsar. Det ska bli skönt att spela en match utan någon press.
Erik Stejdahl är en spelare som Gullringen vill behålla nästa säsong. Om han blir kvar eller inte är långt ifrån klart.
– Jag har pratat med Gullringen och det är mycket möjligt att jag kommer spela för dem nästa säsong. Men jag har inte tagit något beslut än. Först vill jag se i fall andra klubbar visar intresse och vill att jag kommer och provspelar, säger Erik Stejdahl.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt