Mathiasson kvitterade - men Gullringen blev poänglöst

Adrian Mathiassons mål hjälpte inte. Gullringen förlorade sin premiärmatch mot Ängö. Foto: Linus Johansson

Gullringens GoIF blev utan poäng i sin premiärmatch i division fyra. Ängö BK vann med 3-1 hemma på Fredriksskans.
– Vår sämsta match för säsongen, tyckte Gullringens tränare Peter Hellenstierna.

Nej, Gullringen fick ingen rolig start på säsongen. Efter 1-1 i halvtid var det Ängö som via två mål i den andra halvleken avgjorde matchen och tog sin andra raka seger.

Hemmalaget tog för övrigt ledningen redan i den åttonde minuten.

Första tio var det riktigt gummi i knäna kändes det som, säger Peter Hellenstierna.

Knappt tio minuter senare kunde dock Adrian Mathiasson kvittera till 1-1.

Vi hade en period på tio minuter där. Vi spelade bra och tryckte ned dem och då kom också vårt mål. Egentligen var det den enda perioden i matchen som var godkänd.

Hur var känslan i halvtid?

Det kändes som att vi ändå skulle kunna ta tag i det.

Bara en spelare fick godkänt

Så blev det inte. Istället tog hemmalaget ledningen i den 54:e minuten. Matchavgörande 3-1 kom sedan i matchminut 83.

Vi gick ned på en trebackslinje för att försöka få till en kvittering. Vi hade lite chanser framför mål, men vi var inte riktigt där när situationerna dök upp. Nu är det bara att släppa den här matchen. Vi jobbade inte som ett lag och kom inte in i pressen. Det finns mycket att jobba på.

Många spelare i Gullringen måste höja sig rejält i fortsättningen.

Sett till hela matchen var det egentligen bara Mohammed Ibrahim som kom nära sin kapacitet, säger Peter Hellenstierna.