Annons:

Starka värvningar till division 3-laget – två tidigare VIF-spelare presenterade

Oskar Stejdahl, här i kamp med tidigare landslagsstjärnan Sebastian Larsson, är klar för Hvetlanda GIF i division 3. Foto: Bildbyrån

Starka värvningar till division 3-laget – två tidigare VIF-spelare presenterade

Hvetlanda GIF har gjort två remarkabla värvningar. Simon Alexandersson ansluter från Superettan och Oskar Stejdahl från division 1-laget Oskarshamns AIK. Det skriver Vetlanda-Posten på torsdagen.

Annons:

Simon Alexandersson är fostrad i Hvetlanda GIF, men har de senaste säsongerna spelat på betydligt högre nivå. Den före detta Vimmerby IF-anfallaren, som öste in mål i klubben, har testat på spel i Allsvenskan, Superettan och den norska högstaligan. 

Senaste klubbadress för Alexandersson var GAIS, men efter den anrika Göteborgsklubbens degradering har han varit klubblös. Mariannelundskillen Oskar Stejdahl, som tidigare också spelat i Vimmerby IF, valde självmant att ta en paus från fotbollen av personliga skäl. 

Hans senaste klubbadress är Oskarshamns AIK.

Nu är båda två klara för division 3-laget Hvetlanda GIF, avslöjar Vetlanda-Posten.

– Det har gått lite knackigt så vi kände att vi behövde göra något. Med två såna här killar in vore det väl fasen om vi inte ska lyckas. Vi ligger ju för långt efter för att vara med och slåss om någon uppflyttning så nu handlar det om att få en anständig placering, säger sportchefen Dimitrios Liakos till Vetlanda-Posten.

Hvetlanda GIF tampas i botten av division 3 med Västerviks FF.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt