Annons:

Lokala laget tvingas lämna WO:

Peter Lönnbloms Gunnebo tvingas lämna WO till matchen mot IF Stjärnan. Foto: Arkivbild

Lokala laget tvingas lämna WO: "Allt annat än roligt"

Gunnebo IF är illa ute i division 5. Nu blir det inte bättre. Laget tvingas lämna walk over till bortamatchen mot IF Stjärnan.
– Vi får inte ihop det, säger tränaren Peter Lönnblom.

Annons:

Fårbo FF har redan dragits ur serien. Gunnebo IF är därför sist i femman och jagar Storebro IF som innehar kvalplatsen. Men möjligheterna minskar eftersom det inte blir någon match i helgen.

Laget får inte ihop tillräckligt många spelare och tvingas lämna WO mot IF Stjärnan.

– Vi försökte se om Stjärnan kunde gå med på att flytta matchen och spela den som en veckomatch, men det hade de inte möjlighet till. Då tvingades vi lämna WO tyvärr, säger Peter Lönnblom.

Vad beror det på?

– Skador, sjukdomar och folk som är bortresta. Vi har en tunn trupp och den här gången är det många bortresta och många som är skadade. Vi fick tre återbud till i går, så vi har inte möjlighet att genomföra matchen.

Känns läget kört nu?

– Det här blir ju en förlust och för varje förlust minskar chanserna. Vi hade haft möjlighet att ta in poäng på Storebro annars, men nu missar vi den chansen. Vi är väldigt känsliga för det här tyvärr.

Peter Lönnblom hoppas dock inte att man ska behöva lämna någon mer WO.

– Det hoppas jag verkligen inte. Lämnar man två blir man ju utesluten och jag hoppas verkligen att vi ger oss själva chansen. Att åka ur på det sättet vore inte roligt.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt