Annons:

Ännu en hedersam förlust för Storebro

Storebro är kvar som jumbo i division fem. Arkivbild. Foto: Ossian Mathiasson

Ännu en hedersam förlust för Storebro

Storebro är jumbo i femman med fyra poäng på sju matcher. Trots det har laget bara -4 i målskillnad. Ikväll blev det en ny uddamålsförlust. Stjärnan satte 2-1 med tio minuter kvar.
– En sur och tung förlust, suckar Peter Magnusson.

Annons:

Hemmalaget var starkast före paus och hade rättvist ett målmässigt övertag i paus, 1-0. I andra växlade SIF upp ordentligt och presterade säsongen bästa halvlek.

– De är bättre än oss i första halvlek och leder välförtjänt med 1-0. I slutet på första gör vi lite byten och i andra dominerar vi faktiskt totalt i 30-35 minuter. Vi har många bollar framför mållinjen utan att de går in. Vi har inte den riktiga turen som behövs, säger Magnusson.

Ahmed Ibrahim kvitterade efter 62 minuter och Storebro låg på för ett segermål. Då hände det som inte fick hända. Stjärnan utnyttjade en kontring med tio minuter kvar.

– Grabbarna visar en oerhörd glöd och löpvillighet i andra. Tar med oss den här kämpaglöden och moralen blir vi tunga att möta. Vi tror på oss själva, även om det är en bitter förlust. Vi är med i matcherna och hoppas att det vänder.

Hela laget plussas för insatsen efter paus.

Tabellen finns här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt