Annons:

Allt talade för Tuna - då rasade laget ihop: ”Så surt”

Nej, nej, nej. IFK Tuna tappade 3-0 till 4-5 hemma mot Ängö. Foto: Linus Johansson

Allt talade för Tuna - då rasade laget ihop: ”Så surt”

IFK Tuna ledde med 3-0 i halvtid hemma mot Ängö BK. Bortalaget hade dessutom fått en spelare utvisad. Hur matchen slutade? Ängö vände och vann med 5-4.
– Fy fan så surt, suckar Tuna-tränaren Stefan Larsson.

Annons:

IFK Tuna har haft en strålande höst i division fyra. Den såg ut att fortsätta i hemmamatchen mot Ängö BK.
Hemmalaget gjorde 1-0 på straff genom Magnus Pettersson. Joel Svensson fyllde på med 2-0 och Anton Carlsson satte 3-0 innan halvtid. Lägg därtill att Ängö fick en spelare utvisad i den första halvleken.
Vi gjorde det bra i första och spelade stundtals ut dem. Dessutom satte vi våra chanser, det kändes tryggt. Ledning med 3-0 i halvtid och en man mer på planen, ett bättre läge får man inte, säger Stefan Larsson.
"Vi föll ihop"
Nej, precis allt talade för IFK Tuna i det läget. Vad som hände sedan? Det kan nog ingen riktigt svara på. Ängö gjorde två tidiga mål och gjorde ställningen till 3-2. Anton Carlsson utökade dock till 4-2 och i det läget kändes det återigen som att hemmalaget skulle kunna få kontroll på matchen.
Ungefär samtidigt fick Tuna Joel Svensson utvisad och efter det kunde Ängö vända matchen med tre mål och vinna med 5-4.
Vi föll ihop, kan man säga. Ängö gjorde det bra och var heta samtidigt som vi inte riktigt tog kampen. De fick dessutom två straffar som de gjorde mål på. Det var tufft att få dem emot oss, säger Stefan Larsson.
Kvalhoppet kan försvinna
Tuna-tränaren var förstås besviken efter förlusten.
Fy fan så surt det känns. Vi skulle ju stänga den här matchen.
I och med förlusten är Tuna troligen borta från kampen om en kvalplats till division tre. Vinner Västerviks FF hemma mot jumbon Trekanten i eftermiddag så är hoppet ute.
Det såg tufft ut redan innan och våra chanser ökade ju inte i och med förlusten. Nu får vi fokusera på nästa match istället. Kalmar Södra ska få sota för det här, säger Stefan Larsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt