Annons:

Ibrahim tar steg för steg: ”Var Vimmerby jag först ville till”

Mohammed Ibrahim ser fram emot att spela med Vimmerby i division tre. Foto: Linus Johansson

Ibrahim tar steg för steg: ”Var Vimmerby jag först ville till”

Mohammed Ibrahim tar steg för steg i sin fotbollskarriär. Efter spel i division sex, fem och fyra väntar division tre med Vimmerby IF nästa säsong.
– Det var Vimmerby IF jag först ville till när jag kom till Sverige, säger Mohammed Ibrahim.

Annons:

I går kväll kunde vi berätta att Vimmerby IF värvat offensivt skicklige Mohammed Ibrahim från Gullringens GoIF. Ett klubbyte som var självklart för 24-åringen när chansen väl dök upp.

– Det kommer att vara en högre nivå på allt jämfört med vad jag är van vid. Det var Vimmerby IF jag först ville till när jag kom till Sverige. Jag visste att det var ett bra lag. Däremot visste jag inte så mycket om divisionerna i Sverige då, säger Mohammed Ibrahim.

Inte nöjd med säsongen

Efter tre säsonger i Storebro och en i Gullringen kommer nu chansen för Mohammed Ibrahim. I går blev det klart att han kommer spela division tre-fotboll med Vimmerby kommande säsong.

– Jag har gjort några träningar med Vimmerby den sista tiden och det har känts bra. Killarna i laget är väldigt sociala, det känns som att jag har känt dem en lång tid. Jag är nöjd över att vara en del av laget nu och jag hoppas kunna vara med och ta Vimmerby tillbaka till division två.

Under 2017 gjorde Mohammed Ibrahim elva mål för Gullringen i division fyra.

– Jag tycker väl att min säsong var sådär. Jag ska inte säga att den var dålig, men den blev inte som jag ville. Jag kunde ha gjort det mycket bättre, säger Mohammed Ibrahim.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt