Annons:

  • De utsågs till årets spelare i Vimmerby IF - ”En fantastisk spelare”

    Oskar Stejdahl och Nathalie Johansson utsågs till årets spelare i Vimmerby IF. Foton: Linus Johansson

  • De utsågs till årets spelare i Vimmerby IF - ”En fantastisk spelare”
  • De utsågs till årets spelare i Vimmerby IF - ”En fantastisk spelare”

De utsågs till årets spelare i Vimmerby IF - ”En fantastisk spelare”

När Vimmerby IF på lördagskvällen höll sin årsfest utsågs bland annat årets spelare på dam- och herrsidan.

Annons:

De runt 120 personerna som fanns på plats i Mässhallarna gav stående ovationer till årets spelare i Vimmerby IF, som inte oväntat blev Nathalie Johansson och Oskar Stejdahl.

Motiveringarna kan ni se nedan.

Fakta

Årets damspelare i Vimmerby IF, Nathalie Johansson:

Motivering: En tjej som under året har tagit ett väldigt stort kliv i sin utveckling och har höjt sin lägstanivå något otroligt. En fantastisk spelare att ha med i sitt eget lag som aldrig är nöjd med sin egen prestation även om hon blir matchens spelare. Det är ett tydligt tecken på att hon alltid strävar efter att bli en bättre fotbollsspelare. Med sin teknik och speluppfattning är hon enligt många division tvås bästa spelare. Under 2017 har den här fantastiska tjejen gjort otroliga 31 mål och 27 målgivande passningar.

Årets herrspelare i Vimmerby IF, Oskar Stejdahl:

Motivering: Den här killen har jag själv och  alla runt laget följt i många år och från första början såg man all talang som fanns i en kropp som är som byggd för fotboll på hög nivå. Detta tillsammans med ett enormt fotbolls- och träningsintresse har lagt grunden till en stadig utveckling. Det har alltid funnits moment och perioder där han har dominerat framför allt med sin touch och sitt fantastiska tillslag. 2017 har han dominerat hela matcher och han har varit vår bästa spelare.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt