Annons:

Tuna gick bet mot defensivt starkt Storebro: ”Lite lojt”

Martin Carlsson gjorde Tunas enda mål i kryssmatchen mot Storebro. Foto: Linus Johansson

Tuna gick bet mot defensivt starkt Storebro: ”Lite lojt”

IFK Tuna mot Storebro IF. Division fyra mot division fem. Hur det slutade? 1-1 efter en stark defensiv insats av Storebro.
– Alla gjorde en helgjuten insats. Vi låg väldigt rätt i våra positioner, säger SIF-tränaren Johan Aronsson.

Annons:

Efter en långa stunder bra försäsong har IFK Tuna avslutat träningsmatchandet svagt. Den gångna helgen blev det förlust med 3-1 mot division sex-laget Vimmerby IF Akademi. I kvällens genrep inför starten av division fyra blev det 1-1 mot Storebro.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Det var lite lojt och vi hängde med huvudena. Nej, det var inget vidare. Vi får hoppas att ett dåligt genrep ger en bra premiär, säger Tuna-tränaren Peter Hellenstierna.

– Det var inte alls den intensitet i spelet som vi vill ha. Sen fanns det bra intentioner stundtals, men det räckte inte riktigt till för hela matchen, fortsätter Hellenstierna.

Wickström kvitterade

Tuna tog ledningen i den första halvleken genom Martin Carlsson. Storebros kvittering kom precis innan halvtidsvilan och sist på bollen var Jimmi Wickström. 1-1 blev också slutresultatet.

– Jag måste säga att första 25 i första halvlek tycker jag att vi var det bättre laget. Sett över hela matchen hade Tuna mycket boll, men vi låg väldigt rätt i våra positioner. Jag tycker att 1-1 var ett rättvist resultat. Tar vi med oss det här spelet in i serien kommer jag att vara riktigt nöjd.

I Tuna fick ingen spelare beröm. I Storebro var läget det omvända och samtliga spelare lyftes fram.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt