Annons:

Ibrahim poängräddare för Vimmerby IF –

Vimmerby IF fick inte spelet att stämma i dagens seriepremiär. Foto: Jakob Karlsson

Ibrahim poängräddare för Vimmerby IF – "Det var riktigt skönt"

I sin första match med Vimmerby IF blev Mohammed Ibrahim poängräddare. Med matchens sista spark satte han 1-1-målet.
– Det var riktigt skönt att sätta dit den, säger han.

Annons:

Vimmerby IF såg närmast lamslaget ut i premiären hemma mot Tord. Spelet hackade betänkligt – och man kom faktiskt inte igång förrän bortalaget tog ledningen i den 65:e minuten. 

Då flyttades Richard Thuresson upp på topp, Mohammed Ibrahim och Markus Ahl byttes in och VIF fick till en rejäl forcering.

Hemmalaget skapade två jättechanser – men bortakeepern stod för kvalificerade räddningar. Först i 94:e minuten lyckades Mohammed Ibrahim skjuta in 1–1 i en tilltrasslad situation. 

– Det var riktigt skönt att göra mål och se till att vi fick en poäng. Vi hade velat vinna, men en poäng är bättre än ingen, säger han.

"Lite besviken"

Ibrahim fick se stora delar av matchen från bänken.

– Jag har känt att jag skulle göra mål hela dagen. Det är det jag tänkt på. Jag var lite besviken för att jag inte fick starta, men det känns skönt att komma in och visa att jag kan göra mål.

Vad tycker du om matchen i övrigt?

– Vi var inte med i hela matchen. Första halvlek var inte så bra, men i andra började vi få till ett bättre spel och sista 20 var riktigt bra. Hade vi fått in kvitteringen tidigare tror jag att vi hade vunnit.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt