Annons:

”Bränna” nöjd med sin comeback: ”Slut på energi”

Daniel "Bränna" Gustafsson (längst till höger) gjorde en fin insats som mittback i comebacken. Foto: Ossian Mathiasson

”Bränna” nöjd med sin comeback: ”Slut på energi”

Daniel ”Bränna” Gustafsson har inte spelat någon fotboll i Vimmerby IF efter säsongen 2015. I dag gjorde han comeback i VIF-dressen.
– Det kändes bra med tanke på att jag bara har gjort två träningar med laget, säger han.

Annons:

Med Markus Ahl, Ted Åström Åberg och Oskar Bergman på frånvarolistan inför dagens match mot Boxholm lyfte tränaren David Lindgren telefonen och ringde Daniel ”Bränna” Gustafsson tidigare i veckan. 

– Jag har pratat med David (Lindgren) till och från och jag blev inte så förvånad. Jag vet att de är intresserade, säger Daniel Gustafsson. 

Tränat för fullt i veckan

Det fördes diskussioner mellan parterna redan inför säsongen och på grund av personliga omständigheter visste han inte om det fanns tid för en satsning. 

Han har tränat fullt hela veckan och gick in direkt från start tillsammans med brassen André Nunes i mittbacksförsvaret. Drygt 75 minuter fanns han på planen.

– Jag får vara nöjd med min insats. Det var jobbigt och jag är slut på energi nu, det är dock så det ska vara efter en match. 

Fortsätter du spela framöver? 

– Det måste jag tänka lite på, jag får se vad Vimmerby vill och säger också. Det var i alla fall roligt att spela fotboll igen. Det var fint väder och mycket folk. 

Vad säger du om matchen i övrigt?

– Första halvlek är riktigt bra, sen blev det stimmigt och nervöst. Det var gött att vi lyckades vinna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt