Annons:

Kaptenen stannar i DSK - och han har ångrat sig

Läget ljusnar allt mer för Djursdala SK. Lagkaptenen Patrik Larsson har tränat med Gullringens GoIF - men har nu valt att stanna i DSK. Dessutom har Simon Henriksson ångrat sin övergång till Gullringen och vänt tillbaka till Djursdala.

Annons:

För någon månad sedan såg det dystert ut för Djursdala SK. Klubben hade till och med ett krismöte där man diskuterade om man skulle kunna spela i division fem nästa år. Men läget har ljusnat allt mer. Och så verkar det fortsätta.

Henrik Larsson gör comeback?

Lagkaptenen Patrik Larsson, som är en av DSK:s viktigaste spelare, har nu bestämt sig för en fortsättning i moderklubben. Därmed fick Gullringen nobben.

– Jag har hjärta för klubben och det är ett skönt gäng i Djursdala. Det har ljusnat på slutet och det har varit bra fart på träningarna. Jag tror att det kan bli bra nästa säsong, säger Patrik Larsson.

– Vi har en bra backlinje och jag hoppas att vi kan få James Mattsson att stå i mål. Sen tror jag inte att det är helt möjligt att få igång brorsan (Henrik Larsson, tidigare Gullringen- och DSK-spelare) igen heller. Då har vi helt plötsligt seriens bästa målvakt och mittfältare, fortsätter Larsson.

”Var otroligt naiv”

Ett annat glädjebesked för Djursdala är att anfallaren Simon Henriksson har bestämt sig för att återvända till klubben. Han skrev på för Gullringen under frimånaden, men har nu ångrat sig.

– Jag ogillar när spelare gör precis som jag gör nu. Men jag var otroligt naiv och trodde att jag skulle kunna kombinera mitt tidskrävande jobb med sex dagars träning. Jag har pratat med Gullringen och förklarat läget för dem. Jag tycker det är bättre att ställa upp för Djursdala, som jag känner mycket för. Skulle jag ha en möjlighet att konkurrera i Gullringen hade jag behövt träna varje gång, annars har jag inte en chans. Då är det större möjligheter för mig att vinna melodifestivalen, säger Simon Henriksson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt