Annons:

Första finalen sedan 2003 - ”Är nöjd med vår insats”

Adrian Mathiasson var en av SVIF:s bästa spelare. Foto: Linus Johansson

Första finalen sedan 2003 - ”Är nöjd med vår insats”

2003 var senaste gången Södra Vi IF var i final i KM. I dag var det dags igen. Men någon seger blev det inte den här gången heller. – Vi är ändå nöjda med det vi har presterat, säger Adrian Mathiasson, som var en av SVIF:s bästa spelare.

Annons:

Två gånger tidigare har Södra Vi IF tagit sig hela vägen till final i inomhus-KM. I dag spelade SVIF final för tredje gången. Men inte heller den här gången blev det någon seger. Därmed är Södra Vi, tillsammans med Djursdala, fortsatt de enda lagen som inte har lyckats vinna kommunmästerskapet.

”Inte särskilt orolig”

Men förlusten verkade inte gräma Adrian Mathiasson. Istället såg han positivt på det laget hade presterat under dagen. Inte minst då i semifinalen mot IFK Tuna.

– Tuna var favorit inför matchen och hade spelat bra. Men redan efter några minuter kände jag att det var vår match. Jag var faktiskt inte särskilt orolig inför förlängningen heller, säger Adrian Mathiasson.

Hur gick tankarna inför finalen mot Vimmerby?

– Vi skulle gå in och göra det vi kan. Helt enkelt ge det en chans och försöka slå dem. Vi gjorde verkligen så gott vi kunde.

Tändes hoppet vid 1-1?

– Lite så var det förstås. Det kändes som att de blev lite oroliga där. Men sen fick de in ett snabbt mål och efter det orkade vi inte riktigt komma tillbaka, säger Adrian Mathiasson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt