Annons:

Fin skalp för FBSK – nyförvärvet avgjorde på tilläggstid

Johan Carlsson gjorde ett av Frödinges mål i segermatchen mot Boston. Foto: Ossian Mathiasson

Fin skalp för FBSK – nyförvärvet avgjorde på tilläggstid

Frödinge/Brantestad tog en fin seger i division 6 i dag. På bortaplan besegrades BK Boston med 3–2 efter att nyförvärvet Micael Persson satt segermålet på tilläggstid.

Annons:

FBSK hade tre gyllene minuter i mitten av första halvlek där de gick ifrån till 2–0 efter mål av Pontus Thuresson och Johan Carlsson. 

Boston lyckades både reducera och kvittera genom Alexander Hellenstierna i andra halvlek och lagen såg ut att dela broderligt på poängen. 

Då klev Micael Persson, som har gjort comeback på fotbollsplanen i år, fram och nickade in en hörna fram till 3–2 för FBSK på tilläggstid. 

– Det var en härlig känsla. Vi gör en riktig kämpamatch och håller tätt bakåt, då får man chanser framåt. Visst, Boston hade mer av spelet men vi låg rätt i positionerna och gjorde det bra, säger tränaren Kåre Karlsson. 

Pierre Brorsson, tränare i Boston, säger så här efter den sena förlusten.

– Vi slarvar för mycket i första halvlek och skänker bort två mål. Vi har spelet men kan inte göra mål. Det var för ängsligt. I andra halvlek skärpte vi till oss och sen gjorde de ett snyggt hörnmål, säger Pierre Brorsson. 

Alex Gunnarsson, FBSK:s bäste spelare under hösten, och Oskar Nilsson förtjänade beröm för sina insatser. Albion Mataj och Alexander Hellenstierna fick godkänt i Boston. 




Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt