Annons:

Mathiasson: ”Tror vi har stor chans mot Gullringen”

Adrian Mathiassons Södra Vi stöter på Gullringen i den första matchen i Team Sportia Cup. Foto: Linus Johansson

Mathiasson: ”Tror vi har stor chans mot Gullringen”

Grupp E i Team Sportia Cup i Linköping inleds med ett hett kommunderby mellan Gullringens GoIF och Södra Vi IF. – Jag tror att vi har en stor chans mot Gullringen, säger SVIF-spelaren Adrian Mathiasson.

Annons:

Södra Vi överraskade stort när man för en tid sedan tog sig till final i KM i futsal. Formen verkar det med andra ord inte vara något fel på.

Nu är det dags för Team Sportia Cup och Dagens Vimmerby tog ett snack med SVIF:s båda nyckelspelare Adrian Mathiasson och Robin Hammar inför dagens gruppspel.

Räknar med tufft spel

Robin Hammar menar att det är svårt att bedöma lagets chanser.

– Gullringen är det enda laget i gruppen som jag har koll på och det kommer bli en riktigt tuff match. Därför har jag svårt att säga vad jag tror om våra chanser att ta oss vidare. Det viktigaste för mig är att vi går ut och spelar bra fotboll och har kul, säger Robin Hammar.

Just matchen mot Gullringen blir förstås lite av turneringens höjdpunkt för Södra Vi.

– Det kommer garanterat att vara tufft spel från båda lagen. Jag tror ändå att vi har en bra chans. Spelar vi vårt spel så ska vi kunna ge Gullringen en ordentlig match, tror Adrian Mathiasson.

Fin vänsterfot

Vad talar då för Södra Vi i Team Sportia Cup? Robin Hammar har svaret:

– Vi har ett lag med spelare som trivs med varandra och är villiga att kriga för varandra in i det sista. Vi har även ett riktigt vasst vapen på kanten i Adrian Mathiasson som kommer att hota motståndet men sin snabbhet och fina vänsterfot.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt