Annons:

Lokal klubb har gjort klart med sin fjärde hemvändare

Daniel Öhlund återvänder till Hjorted/Totebo efter två säsonger med spel i andra klubbar. Foto: Linus Johansson

Lokal klubb har gjort klart med sin fjärde hemvändare

Hjorted/Totebo levererar nyförvärv på löpande band. Det senaste nyförvärvet är försvararen Daniel Öhlund som återvänder till H/T efter flera år på vift.

Annons:

Hjorted/Totebo och tränaren Fredrik Lindström, som har gjort klart för en fortsättning i klubben, har kickat igång frimånaden på ett förtroendeingivande sätt. 

De har redan gjort klart med tre hemvändare: målvakten Robert Hagelin, som återkommer efter ett år i Västerviks FF, mittfältare Robin Arvidsson, som har spelat fyra säsonger i Ankarsrums IS, och från samma klubb har man hämtat John Nilsson. 

"Har en fin vänsterfot"

Nu har Hjorted/Totebo gjort klart med sin fjärde hemvändare. Det är Daniel Öhlund som återvänder till H/T efter två säsonger med spel i andra klubbar. Han lämnade H/T efter säsongen 2016 och har hunnit med spel i IFK Tuna, Tjust IF och IFK Västervik. 

”Daniel, som är född 1998, har en fin vänsterfot, bra fysik och bra tillslag. Han har mestadels hållit till på vänsterbacken men det återstår att se hur tränare Fredrik Lindström kommer använda honom”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt