Annons:

Fält-Öhr nobbar Gullringen – stannar i VIF: ”Betyder sjukt mycket”

Jonathan Fält-Öhr stannar i Vimmerby IF. Foto: Linus Johansson

Fält-Öhr nobbar Gullringen – stannar i VIF: ”Betyder sjukt mycket”

De positiva beskeden avlöser varandra för Vimmerby IF denna dag. Nästa spelare att lämna klartecken till spel i VIF är Jonathan Fält-Öhr.
– Vi har hittat ett bra upplägg som jag tror på och som passar min kropp, säger Jonathan Fält-Öhr.

Annons:

I dag på morgonen gick Vimmerby IF ut med att Karl-Viktor Söderquist är klar för en fortsättning i klubben. Några timmar senare presenterades första nyförvärvet i form av Ludwig Strömbom från Hultsfreds FK. Och nu står det klart att skadedrabbade Jonathan Fält-Öhr också blir kvar i VIF. Därmed fick Gullringens GoIF nobben ytterligare en gång.

– Vi hade ett möte i söndags där vi hittade ett bra upplägg som jag tror på och som passar min kropp bäst för att hålla en hel säsong, säger Jonathan Fält-Öhr.

Vad innebär det?

– Att jag kommer att ha en närmare kontakt med vår sjukgymnast Emma och att det blir lite mer pass i gymmet på försäsongen.

Åttonde säsongen

Kommande säsong blir Fält-Öhrs åttonde i Vimmerby IF.

– Med de problem jag haft kände jag under sommaren och hösten att jag behöver komma bort och få en nytändning. Men sen betyder personerna runtomkring i VIF sjukt mycket och jag kan inte lämna juniorerna i sticket utan någon som tar hand om dem. Det är mycket sånt som har spelat in också. Sen har jag lite revansch att ta på mig själv, säger Jonathan Fält-Öhr.

VIF:s sportchef Johan Carlsson säger så här:

­– Även om det inte är hans moderklubb så vet jag att Vimmerby ligger honom värmt om hjärtat, och det är ömsesidigt. Jonathan är en kille som är jätteviktig för gruppen. Jag hoppas verkligen att han får hålla sig skadefri, då kan han verkligen vara med och bidra med sin attityd på planen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt