Annons:

SKYTTEKUNGEN INBJUDEN TILL ELITKLUBB: ”SKA TA CHANSEN”

Albert Johansson ska provträna med Oskarshamns AIK. Foto: Linus Johansson

SKYTTEKUNGEN INBJUDEN TILL ELITKLUBB: ”SKA TA CHANSEN”

Klubbarna har verkligen vaknat till i jakten på Hultsfreds skyttekung Albert Johansson. I början av januari kommer han att träna med Oskarshamns AIK, som var ytterst nära att kliva upp i Superettan för en månad sedan.
– Nu jäklar ska jag ta den här chansen, det ska bli riktigt kul, säger Albert Johansson.

Annons:

En mängd klubbar i division två och tre har hört av sig till Albert Johansson den senaste månaden. Nu har Oskarshamns AIK gett sig in i leken. OAIK som för en månad sedan kvalade till Superettan, men missade avancemang på färre gjorda bortamål.

– Efter att Nässjö hörde av sig trodde jag verkligen inte att det skulle komma fler klubbar, det är ju rätt sent, säger Albert Johansson.

”Kommer nog inte att tveka”

Men efter att Nässjö kontaktat Hultsfredskillen har också de båda division två-klubbarna Husqvarna FF och FC Gute ringt. Nu blir det ytterligare ett steg upp i seriesystemet.

– Jag ska provträna med Oskarshamns AIK från den 7 januari och en vecka framåt. Det ska bli riktigt kul. Skulle det kännas bra där och de vill ha mig kommer jag nog inte att tveka, då kommer jag att träna stenhårt för att ta en plats.

Har du någonstans gått och hoppats på att OAIK skulle höra av sig?

– Det har jag gjort sen jag hörde att de varit och kollat på mig.

Albert Johansson kommer nu att göra allt han kan för att komma till testträningen med division ett-klubben i så bra form som möjligt.

– Jag håller på just nu och jobbar med att hyra fotbollstältet i Hultsfred för att kunna stå där och bolla och träna upp mig. Jag vill komma i bra form till Oskarshamn, det kommer att gå fort där. Jag vill gå in och smälla på och visa vem jag är.

En av klubbarna som har visat intresse för Albert Johansson är Vimmerby IF.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt