Annons:

Här är oddsen på att de lokala lagen vinner sina serier

Både Gullringen och Vimmerby tros ha rätt bra chans att vinna sina serier, enligt spelbolagen. Foto: Ossian Mathiasson

Här är oddsen på att de lokala lagen vinner sina serier

Sugen på att spela på att ditt favoritlag vinner sin serie? Nu har Nordicbet och Coolbet släppt sina odds för seriesegrare i Sveriges olika fotbollsdivisioner.
Flera lokala lag topptippas av spelbolagen.

Annons:

Nu har Nordicbet och Coolbet, de enda bolag där det vanligtvis går att spela så långt ned i seriesystemet som division fem, släppt sina odds på seriesegrare i de olika divisionerna.

Enligt båda bolagen väntas Vimmerby IF tillhöra topplagen i sin division 3-serie. VIF betalar 1 200 kronor per satsad hundralapp hos Nordicbet och 750 kronor på Coolbet. Sleipner är favorit hos båda bolagen.

I division fyra finns det en mängd lokala lag. Av dem tror spelbolagen mest på Gullringen, som betalar 3.50 på att vinna serien hos Nordicbet. Hos Coolbet står Gullringen i 4.80. 

Västerviks FF står i fem gånger pengarna på Nordicbet och 4.80 hos Coolbet.

Hultsfreds FK betalar 5.50 respektive 6.50. 

Minst tror på spelbolagen på IFK Tuna och IFK Västervik. De betalar 25 gånger pengarna hos de båda bolagen. Myresjö/Vetlanda är stor favorit att ta hem seriesegern, enligt bettingbolagen.

SVIF med goda chanser

Av division 5-lagen är nykomlingen Södra Vi IF den mest troliga seriesegraren, anser Coolbet, som är de enda som erbjuder odds på femman.

SVIF står i 6.50 gånger pengarna, Målilla i åtta, Djursdala och Lojal i nio. Storebro betalar 30 gånger pengarna och bottentippas.

Nordicbet har inte släppt odds för division fem eller någon av damserierna.

Fotnot: Oddsen kommer från sajterna vid 20-tiden på onsdagen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt