BLYTUNG AVSLUTNING SÄNKTE FBSK I PREMIÄREN

Frödinge/Brantestad släppte in två sena mål mot Eneby och föll i premiären av division 2. Foto: Ossian Mathiasson

Frödinge/Brantestad såg ut att lösa en poäng i premiären av damernas division 2 mot Eneby BK. Med bara några minuter kvar av matchen gjorde Eneby 1–0 på straff och 2–0 med nickmål på hörna

I dag spelade FBSK:s damlag för första gången en match i division 2 och den historiska matchen på Lundavallen präglades av mycket ställningskrig och kamp på mittfältet.

Första halvlek var jämn med några chanser åt bägge håll och FBSK upplevde en kämpig start på andra halvlek där gästerna tog över och etablerade trcyk på FBSK:s planhalva.

FBSK sjönk ner alldeles för långt och hade svårt att få till ett ordnat spel samtidigt som Eneby spelade aggressivt och vann bollar i massor.

FBSK höjde sig och var på väg att lösa en poäng i premiären. Det gick inte vägen. Eneby gjorde 1–0 på straff i 86:e minuten och 2–0 med ett nickmål på en hörna på tilläggstid.