Annons:

Tuffast tänkbara motstånd för FBSK: ”Passar oss”

Louise Pettersson flyttas upp som forward mot Kenty. Foto: Ossian Mathiasson

Tuffast tänkbara motstånd för FBSK: ”Passar oss”

Frödinge/Brantestad SK har som väntat haft det tufft i inledningen av division två. Inte mycket talar för att poängnollan spräcks hemma mot serieledande BK Kenty på söndag.
– Klart att det är en tuff match, säger tränaren Robin Blomberg.

Annons:

Förutom en storförlust mot Tinnis så har Frödinge/Brantestad ändå varit med bra i matcherna. De två senaste matcherna, mot Smedby och Boren, har slutat med uddamålsförluster.

– Fortsätter vi att prestera så här kommer det att vända. Att det skulle bli tuffa matcher visste vi innan serien startade. Det är en jäkla härlig utmaning att spela i den här serien. Vi har inget att förlora, men jag tycker att vi har mycket kvalité i laget och offensivt kommer det mer och mer. Det kändes bra att vi kunde spräcka nollan senast, säger Robin Blomberg.

Flyttar upp Pettersson

På söndag tar FBSK emot serieledande BK Kenty, som har fyra raka segrar och imponerande 19-2 i målskillnad.

– Av vad jag har hört så är det ett väldigt, väldigt bra lag vi kommer att möta. Samtidigt känner jag verkligen att bra och spelande lag passar oss.

Felicia Arvidsson och Evelina Bertilsson är tillbaka efter skador. Däremot saknas Clara Sohlberg (skadad), Linn Uhre (sjuk) och Nathalie Strande (bortrest).

Robin Blomberg väljer också att göra ett taktiskt drag.

– Vi flyttar upp Louise Pettersson som forward från start i morgon. Hon har en förmåga att hålla i bollen och det är kvalitéer som vi behöver högre upp i banan, säger FBSK-tränaren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt