Första poängtappet för SVIF – Hammar klev fram

Elias Hallingfors stod för en stark insats i Södra Vi i dag. Foto. Jakob Karlsson

Södra Vi IF har gått fram som en ångvält i division fem. I dag kom den första poängförlusten – men 1-1 borta mot Stjärnan, som också stod på full pott inför drabbningen, är förstås inget dåligt resultat.
– Jag är ganska nöjd med en poäng och killarna ska ha en eloge för att de kom tillbaka, säger tränaren Pierre Brorsson.

Stjärnans skyttekung Mårten Rosén rann igenom direkt och satte 1-0 efter fyra minuter. Hemmalaget var sedan det bättre laget i första.

I andra kom Södra Vi tillbaka och slet sig till en poäng. Robin Hammar kvitterade med 20 minuter kvar och efter det hade SVIF bud på ett segermål.

– Vi kom in i det mer och mer och pressar på i andra, de är väldigt darriga där. De spelade väldigt fysiskt och vi gör en stark insats. Laget gör det riktigt bra.

Matchen var tuff och flera varningar delades ut. I SVIF var Daniel Johansson och Elias Hallingfors bäst i laget.