Annons:

FBSK föll med uddamålet: ”Lider enormt med tjejerna”

Nathalie Strande svarade för en stark insats i FBSK. Foto: Ossian Mathiasson

FBSK föll med uddamålet: ”Lider enormt med tjejerna”

Frödinge/Brantestad kom tillbaka starkt efter jätteförlusten mot Eksjö tidigare i veckan. Det blev ändå en ny förlust i dagens hemmamatch mot Tranås/Torpa.
– En helt okej match där vi tyvärr släppte lite för billiga mål, säger FBSK-tränaren Robin Blomberg efter 3-2-förlusten.

Annons:

Tranås/Torpa tog ledningen i den första halvlek, men Nathalie Strande såg till att kvittera till 1-1. Innan pausvilan gjorde bortalaget sedan ytterligare två mål och gick fram till en 3-1-ledning.

– Vi bjöd på några billiga mål, tyvärr. Där var vi inte tillräckligt heta, säger Robin Blomberg.

”En jäkla besvikelse”

I början av den andra halvleken hade Tranås/Torpa ett bra tryck.

– Sen är jag väldigt imponerad av tjejerna att de kunde komma tillbaka på det sättet de gjorde och göra match av det. Vi fick också in en väldigt snygg reducering genom Evelina Törngren, säger Robin Blomberg.

FBSK kom dock inte närmare än 3-2 och åkte på en ny förlust i division två.

– Direkt efter matchen är det så klart en jäkla besvikelse. Det var en ganska jämn match där de hade mycket boll, men vi gjorde det helt okej och spelade stundtals ganska bra. Det handlar mer om att vi missade de små sakerna och blev hårt straffade för det.

Ett fall framåt

Frödinge/Brantestad har nu spelat sju matcher utan att ta en enda poäng.

– Jag lider enormt med tjejerna. De sliter mycket, men det sitter mycket mentalt nu. Det positiva är att det var ett fall framåt sett till prestationen och att vi gjorde två mål, säger Robin Blomberg.

Nathalie Strande var hemmalagets bästa spelare.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt