TUNGT FÖR VIF – ÅKTE PÅ FÖRSTA HEMMAFÖRLUSTEN

Vimmerby IF blev utan poäng i hemmamatchen mot Lindö. Foto: Linus Johansson

Vimmerby IF:s segersvit på hemmaplan stannade vid två matcher. I dag blev Lindö FF för svårt. Gästerna vann med 2-1 efter att ha avgjort i den första halvlekens sista minut.

Vimmerby fick en mycket jobbig start på matchen när Lindö tog ledningen med en lågt slagen frispark redan i den nionde minuten. Hemmalaget hittade dock tillbaka snabbt målmässigt i och med att Mohammad Jafr kvitterade bara fem minuter senare.

VIF skulle dock aldrig ta ledningen i den här matchen. Istället var det Lindö som satte dit 2-1 i den första halvlekens sista minut och det skulle också visa sig bli slutresultatet.

För VIF:s del var det Mohammad Jafr som var närmast att få in en kvittering, men trots ett par riktigt bra chanser blev det ingen utdelning och Vimmerby blev utan poäng på hemmaplan för första gången den här säsongen.

Vi återkommer med mer från matchen senare i kväll.