Annons:

FBSK i viktigt bottenmöte: ”Tyckte mig se lite brister”

Nathalie Strande missar dagens viktiga match. Foto: Ossian Mathiasson

FBSK i viktigt bottenmöte: ”Tyckte mig se lite brister”

Frödinge/Brantestad har bara tagit en poäng på sina nio första matcher i division två. Trots det har laget bara fem poäng upp till säker mark. I dag väntar ett viktigt bottenmöte borta mot Egnahems BK.

Annons:

Frödinge/Brantestad och Linghem är de enda lagen utan seger i damernas division 2 Nordöstra Götaland. Det förändrades inte när de möttes förra helgen, men däremot tog båda lagen sin första poäng i en match som slutade 1-1.

– Där tog vi kommandot och hade ledningen med 1-0 och dessutom bud på 2-0. Sen tog den matchen en annan vändning. Jag känner att det är viktigt att vi kan gå ut och ta tag i matchen mot Egnahem också, säger FBSK-tränaren Robin Blomberg. 

Scoutat på Youtube

Trots att FBSK bara har plockat en poäng hittills har laget endast fyra poäng upp till just Egnahem på den negativa kvalplatsen och ytterligare en poäng upp till Svärtinge på säker mark. Det är med andra ord en mycket viktig match som väntar på bortaplan i dag.

– Visst är det så. Vi gjorde en bra match senast och jag hoppas att vi kan bygga vidare på det. Det kan låta tjatigt, men det handlar om att vara där och att göra sitt bästa och så är starten på matchen viktig. Vi har en riktigt bra stämning i truppen och U-laget har tagit två raka segrar så vi har en väldigt bra känsla, säger Robin Blomberg.

FBSK-tränarens kunskaper om Egnahem är begränsade.

– Jag vet inte så mycket, men de är också nykomlingar. Jag har faktiskt sett en match på Youtube med Egnahem. Jag hoppas att vi kan etablera lite tryck på dem, jag tyckte mig se lite brister defensivt i alla fall.

I FBSK saknas Nathalie Strande, som är bortrest.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt