Annons:

Carlsson räddade poäng mot Västervik i 89:e

Rasmus Bexell blev målskytt för Gullringen som blev segerlöst för fjärde matchen i rad. Foto: Ossian Mathiasson

Carlsson räddade poäng mot Västervik i 89:e

Gullringen var på väg mot fjärde raka förlusten. I 89:e minuten räddade Jonatan Carlsson poäng genom att skruva in en hörna. Matchen mot IFK Västervik slutade därmed 2-2 (0-1).

Annons:

Efter en utmärkt inledning av säsongen har Gullringen hamnat i en formsvacka. Nu har gulsvart inte vunnit på fyra matcher och tränaren Daniel Ohlsson är förbryllad:

– Det är så många matcher nu där vi får kämpa mycket mer för våra mål än motståndarna behöver för sina och jag känner en allmän uppgivenhet. Vi kan prestera så mycket bättre än vi gör.

 "En match vi ska vinna"

Gullringen hade ett massivt spelövertag i den första halvleken och skapade flera farligheter, främst på fasta situationer.

– Det är en match vi ska vinna. I första halvlek bränner vi otroligt mycket lägen och ska ha 2-0 i paus. I stället är vi väldigt passiva på deras mål och det är 0-1.

Rasmus Bexell kvitterade i början av andra, men kort därefter fick IFK Västervik en straff och återtog ledningen. Båda Västerviks mål gjordes av Kliton Bakiu. 

– De kastar sig väldigt mycket under matchen och visst är det närkontakt, men jag tycker inte att det är straff. Domarna är inte konsekventa.

 "Ska vinna nio av tio"

Efter 1-2-målet flyttade Gullringen fram positionerna och lyckades kvittera. Jonatan Carlsson skruvade in en hörna i slutminuten. GoIF hade läge på segermål också, men fick nöja sig med 2-2.

– Vi ska vinna nio av tio sådana här matcher, men det är som det är. Det är det sista avgörande som saknas.

Ohlsson ville inte berömma någon i sitt lag.

Fotnot: Vår tidning har sökt IFK Västerviks tränare upprepade gånger utan resultat.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt