Annons:

Svagt FBSK föll i bottenmötet: ”Under all kritik”

Louise Petterssons mål räckte inte till poäng för Frödinge/Brantestad. Foto: Ossian Mathiasson

Svagt FBSK föll i bottenmötet: ”Under all kritik”

Frödinge/Brantestad SK hade chansen att plocka viktiga poäng i bottenstriden i division två. Istället förlorade laget hemma mot Svärtinge SK efter en svag insats.
– Första halvleken var under all kritik. Det såg ut som att vi inte ville vara där, säger FBSK-tränaren Robin Blomberg efter 4-2-nederlaget.

Annons:

För en dryg vecka sedan tog Frödinge/Brantestad sin första seger i division två. I dag väntade ett nytt bottenmöte där tre mycket viktiga poäng stod på spel. Då svarade FBSK för ett bottennapp och förlorade med 4-2 hemma mot Svärtinge, som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.

– Det var verkligen inte bra och den första halvleken var under all kritik. De gick fram till 3-0 ganska tidigt. Svärtinge var mycket hetare och vann i stort sett varenda duell. Jag vet inte om vi saknade ödmjukhet efter vinsten senast. Jag har ett stort ansvar i det. Vi var inte där mentalt, det var jävligt synd, säger Robin Blomberg.

Höjde sig rejält

Hemmalaget gjorde sedan en betydligt bättre andra halvlek och efter bara någon minut reducerade Louise Pettersson till 3-1.

– Vi kom ut som ett nytt lag och tog kampen. Jag tycker att vi skapade chanser för att vända på matchen, säger Blomberg.

3-2-målet lät dock vänta på sig och kom först sju minuter före slutet när Sandra Edlund var sist på bollen efter en hörna. FBSK hade en hel del chanser mellan båda sina mål, men efter att 3-2 kommit lyckades man inte skapa någon bra kvitteringschans. Svärtinge gjorde sedan 4-2 med matchens sista spark.

– Det känns väldigt onödigt och tråkigt. Hade vi startat matchen som vi startade den andra halvleken vinner vi en sådan här match. Hela gruppen lyfte sig i andra, men i första var det bara Sandra Edlund och Louise Pettersson som försökte, säger Robin Blomberg.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt