Annons:

DSK kom tillbaka från underläge för sjätte gången: ”Stark moral”

Djursdala plockade en stark poäng hemma mot Stjärnan. Foto: Ossian Mathiasson

DSK kom tillbaka från underläge för sjätte gången: ”Stark moral”

Djursdala SK verkar ha något alldeles extra i år. I dagens hemmamatch mot Stjärnan tog men poäng för sjätte gången efter att ha kommit tillbaka från ett underläge.
– Vi har stark moral i gruppen, säger DSK-tränaren Patrik Nilsson efter 3-3-matchen.

Annons:

Djursdala verkar ha en förkärlek för att sätta sig i en dålig sits resultatmässigt i matcherna. Tur då att laget är nästan lika bra på att komma tillbaka. I fyra av de matcher där laget hamnat i underläge har det blivit seger och i två andra har DSK hämtat upp till ett kryss.

I dagens hemmamatch mot seriefyran Stjärnan hände det igen. Djursdala låg under med 3-1 i paus, men lyckades till slut få med sig en poäng.

– Det är en bra poäng för oss. Vi är nöjda, det visar på en jäkla moral att kunna komma tillbaka från ytterligare ett underläge. Stjärnan ska vara ett topplag medan vi siktar på att klara nytt kontrakt, säger Patrik Nilsson, vars DSK i skrivande stund är femma i division fem-tabellen.

Henriksson kvitterade

I den första halvleken kvitterade Erik Svensson till 1-1 och i den andra halvleken reducerade Ricky Gustafsson till 3-2 på straff. 3-3 kom i den 85:e minuten.

– Patrik Larsson slog en snabb frispark och Simon Henriksson klev igenom och slängde upp den i bortre. Det var riktigt skönt, säger Patrik Nilsson.

Simon Henriksson, Patrik Larsson, Isack Thuresson, Daniel Gustafsson och Emil Sandberg fick beröm i DSK.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt