Annons:

Nyckelspelaren saknas i viktiga matchen – han är redo för spel

Mohammad Jafr är redo för att spela från start mot Sleipner. Foto: Ossian Mathiasson

Nyckelspelaren saknas i viktiga matchen – han är redo för spel

Vimmerby IF:s framtid i division 3 är hotad med fyra matcher kvar. I dagens bortamatch mot IK Sleipner saknas nyckelspelaren Rickard Thuresson på grund av avstängning.

Annons:

Femteplacerade Sleipner borta, niondeplacerade Skärblacka hemma, åttondeplacerade Torstorp borta och tvåan Smedby hemma. Det är vad Vimmerby IF har att sätta tänder i för att förnya division 3-kontraktet. 

Inför dagens omgång ligger VIF på nedflyttningsplats med 21 poäng, lika många poäng som Skärblacka, som finns på säker mark, och Tranås på negativ kvalplats.

Det blir en spännande september månad för Vimmerby när serien går in i sitt avgörande skede. Först ut blir Norrköpingslaget Sleipner på bortagräs. 

– Alla matcher är otroligt viktiga från och med nu. Inför Sleipner borta ser jag chansen att ta bonuspoäng. Vi vet ändå att laget är tillräckligt starkt för att vinna matchen då vi vann hemmamatchen mot dem. Åker vi dit och jobbar hårt så hoppas jag att det kan leda till poäng, säger David Lindgren i Vimmerby IF:s organisation.

Jafr är redo för spel

Vimmerby kommer från en tung 1–4-förlust mot bottenkollegan Tenhult och det finns ett par positiva nyheter inför dagens match.

Simon Sandholm är tillbaka i truppen efter avstängning och Mohammad Jafr, som har varit skadad och hoppat in i flera höstmatcher, har tränat för fullt i veckan. 

– Han ska vara redo för att gå in i startelvan, säger Lindgren. 

Vimmerby får dock klara sig utan Rickard Thuresson i dagens match på grund av avstängning. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt