Annons:

Dyster säsongsavslutning för gulsvart – föll mot IFK Västervik

Haris Dreco fick rött kort när Gullringens GoIF förlorade. Foto: Arkivbild

Dyster säsongsavslutning för gulsvart – föll mot IFK Västervik

Gullringens GoIF hade länge häng på en kvalplats uppåt, men till sist ville det sig inte för de gulsvarta. I säsongens sista match föll Gullringen med 0-1 borta mot IFK Västervik.
– Vi brister i inställning över 90 minuter, det kan ha varit den sämsta matchen vi gjort detta året, berättar tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Gullringen inledde matchen bra och hade ett stort bollövertag. Det var dock Västervik som gjorde målet. Efter cirka 20 minuter kom 1-0. 

– Det gick lite för lätt, vi hade stort bollinnehav och slappnade av och så fick de 1-0. Vi försökte forcera, men det gick inte vägen, säger Ohlsson. 

Med en kvart kvar kvitterade Gullringen. Trodde man. Målet blev bortdömt på grund av offside och i samband med det drog Haris Dreco på sig rött kort. 

Säsongens sista match slutade mållöst för Gullringen, som därmed hamnade på en sjätteplats i tabellen. Ingen i Gullringen förtjänade beröm, alla kan mycket bättre.

– Jag är snäll om jag säger att vi kommer upp i 70 procent av vår nivå i dag, säger Ohlsson.

"Nu börjar arbetet"

Tränare Ohlsson, som har förlängt kontraktet, blickar i stället framåt:

– I kväll blir det en gravöl, sen börjar arbetet inför nästa år. Det finns en bra grund att bygga vidare på och vi ska försöka roffa åt oss några spännande nyförvärv som ger mer konkurrens och slagkraft, säger han.

– Jag är missnöjd med tanke på var vi hamnar i tabellen. Vi har haft toppar och dalar och varit skadedrabbade. Det har varit svårt att få kontinuitet, det är klart att det påverkar. 

Vår tidning har sökt IFK Västerviks tränare utan resultat. 

Viktor Allvin

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt