Annons:

En svart kvart förstörde DSK:s kväll

Albin Isaksson var bäst i ett DSK som föll tungt i Horn. Foto: Privat

En svart kvart förstörde DSK:s kväll

Djursdala SK tappade allt sista kvarten i första halvlek. Då gick Horn/Hycklinge från 1-1 till 4-1. – Vi går ner oss fullständigt och det är jäkligt trist, säger DSK:s Albin Isaksson efter 5-2-förlusten.

Annons:

Prestigematch, heltaggade spelare och mycket publik. I en halvtimme höll också Djursdala SK jämna steg med Horn/Hycklinge, en av seriefavoriterna inför säsongen. Sedan kom en fruktansvärd kvart och förstörde allt. 

Horn gick från 1-1 till 4-1 sista kvarten i första halvlek.

– Vi slarvar och de börjar sätta ett jäkla tempo. Samtidigt är det billiga mål, vi bjuder på dem och är alldeles för svaga på egna fasta. Jag förstår inte vad vi gör, säger DSK-backen Albin Isaksson. 

Hur tungt var det att gå in till paus med 4-1?

– Det var riktigt tungt psykologiskt. Vi försöker och kämpar i andra halvlek, men får inte flytet i det. "Frippe" (Fredrik Nilsson) blir för isolerad där framme. 

"Inga gudar vi möter"

I den andra lyckades DSK stänga igen, men samtidigt var laget aldrig nära att göra det spännande. Horn gjorde 5-1 innan Fritiof-Elias Sundberg 5-2-reducerade och gav DSK visst hopp. Men med tio minuter kvar blev Muharrem Rexha utvisad. 

– De löper mer än oss, de gör inte de enkla misstagen som vi gör och de är tyngre än oss. De är bättre tränade och orkar mer än oss. Samtidigt är det verkligen inga gudar vi möter. Vi kan slå dem om vi är på hugget. 

Vad behöver ni göra annorlunda?

– Vi har många duktiga spelare och bolltrygga människor. Men vi stressar och får inte ut något av det. Det måste vi göra bättre. 

Albin Isaksson blev vald till matchens lirare i DSK, men själv ville han framhålla Simon Henriksson och Fredrik "Frippe" Nilsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt