Annons:

Seriefavoriten för bra för Södra Vi

Robin Hammars Södra Vi hade inte mycket att glädjas över efter dagens match mot IF Hebe. Foto: Linus Johansson

Seriefavoriten för bra för Södra Vi

Södra Vi IF räckte inte till hemma mot IF Hebe. Trots 0–0 i paus var laget i stort sett chanslöst. – Vi var aldrig nära, säger spelaren Robin Hammar.

Annons:

IF Hebe pekades ut som storfavorit till seriesegern inför säsong. Efter en något knackig inledning spände de svartvita från Silverdalen musklerna på Ulfveskog i eftermiddags. Hebe vann den fysiska kampen och avgjorde efter paus.

– Det var hyfsat jämt till en början, men de var bättre. Vi blev lite trötta och så är det varje match. Det känns definitivt som att vi ligger efter fysiskt. Vi orkar i 60 minuter, men sedan tar vi slut. I dag hade vi några viktiga spelare borta med, suckar Robin Hammar.  

"Inte så bra som det sagts"

Hebe tog ledningen i början av andra och drog sedan ifrån till 3–0. Robin Sandelius gjorde två mål och Johan Nilsson ett.

– Jag tycker inte att vi var nära poäng. De var starkare och tuffare och vann närkamperna. Vi försökte slå långt, men skapade inte en enda målchans. Det var inget snack om saken, säger Hammar som inte var imponerad av Hebe:

– Jag tycker inte att Hebe är så bra som det sagts. Hade vi haft full trupp hade vi definitivt kunnat slå dem. Jag tror att Hebe får nöja sig med en tredje- eller fjärdeplats.  

Andreas Zeilon, Jacob Paulsson och Olle Larsson slet tappert i Södra Vi.

Tabellen hittar du här: http://www.dagensvimmerby.se/sport/tabeller/div-5/

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt