16-årig målvakt bäst på planen när SVIF förlorade

16-årige Petter Sandberg gjorde A-lagsdebut mellan stolparna i Södra Vi:s hemmamatch mot Horn/Hycklinge. Tonåringen höll på att rädda en SVIF-poäng, men tvingades släppa matchens enda mål förbi sig i den 80:e minuten.

Södra Vi saknade en rad spelare i hemmamatchen mot Horn/Hycklinge. En av dem var målvakten Joakim Holm. I hans ställe gick dock 16-årige Petter Sandberg in och gjorde en kanoninsats.

Petter var planens bästa spelare. Hade vi inte haft honom i målet hade vi förlorat med 5-0. Han gjorde den ena kanonräddningen efter den andra. Det var riktigt roligt att se, berömmer SVIF-tränaren Emil Eklund.

Petter Sandbergs storspel var också mycket nära att rädda en poäng åt Södra Vi. Men till slut kom 0-1 i den 80:e minuten. Målet gjordes av Emil Samuelsson.

– Jag kan inte säga annat än att de vann rättvist. Samtidigt är det förstås surt att släppa in ett så sent mål, säger Emil Eklund.

Eklund delade ut ett stort plus till Petter Sandberg.