Målfest när FBSK B slog Tjust B

Pernilla Einarsson, som spelade ute, nätade för FBSK B.

Det blev målkalas när Tjust IF FF B och Frödinge/Brantestads SK B möttes i division 4 på måndagskvällen.

Tjust tog ledningen med 1-0 genom Jennifer Johansson, men Pernilla Einarsson kvitterade efter 28 minuter. Tre minuter senare stod det 2-2 efter att Jennifer Ilhammar och Wilma Falk gjort mål för Tjust respektive FBSK.

Kort före paus gjorde Louise Pettersson 3-2 för FBSK och i början av den andra halvleken såg Tindra Pettersson till att göra 4-2 för gästerna.

Tjust reducerade genom Sofia Karlsson, men Tilde Johansson såg sedan ut att punktera matchen för FBSK med sitt 5-3-mål. Karolina Axelsson 4-5-reducerade för Tjust, men det blev också matchens sista mål.

Detta var Tjusts första match och FBSK:s andra. FBSK B föll i sin första match.