Annons:

Gullringen förstärker offensiven – ny forward klar

Gullringen förstärker sin trupp med 19-årige Adis Tahiri från BK Boston. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen förstärker offensiven – ny forward klar

Division 4-laget Gullringens GoIF förstärker offensiven och värvar Adis Tahiri från BK Boston som har lagt ner sitt lag.  

Annons:

Adis Tahiri är en talangfull, offensiv spelare som lämnade Södra Vi IF under säsongen 2018 till förmån för BK Boston, en klubb som han har representerat i två och ett halvt år. Han var med om BKB:s uppflyttning 2019 och nedflyttning och nedläggning 2020.  

"Behöver skolas"

Han har på sistone varit på jakt efter en ny klubbadress med provspel i bland annat Vimmerby IF och Gullringens GoIF. Nu står det klart att han förstärker Gullringens anfallsuppsättning. 

– Han har varit och tränat med oss ett tag. Han kommer bli klar för oss. Med tanke på att Boston har avregistrerats har vi varit tvungna att skicka in ett särskilt papper till Svenska Fotbollförbundet, säger Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp. 

Hur viktigt är det att få in en offensiv spelare?

– Offensiva spelare har vi minst av i vårt lag. Adis är teknisk och snabb, men han behöver skolas och har en bit kvar att vandra. Han måste lära sig att jobba för laget och ligga rätt i positionsspelet men han är fortfarande ung då han är född 2002, säger Wärnehall. 

Gullringen gör sin första träning på naturgräs på annandag påsk. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt