Annons:

Efter fyra säsonger i VIF: här är Drecos nya klubb

Haris Dreco är klar för Kalmar AIK. Foto: Linus Johansson

Efter fyra säsonger i VIF: här är Drecos nya klubb

Hultsfredskillen Haris Dreco har tillhört Vimmerby IF de fyra senaste säsongerna. Nu är 19-åringen klar för division tre-klubben Kalmar AIK.
– De har ett spännande projekt på gång, säger Haris Dreco till Dagens Vimmerby.

Annons:

Efter två inledande säsonger i Vimmerby IF:s juniorlag har Haris Dreco tillhört klubbens A-lag de två senaste säsongerna. Men i augusti flyttade han till Kalmar för studier och försvann då också från VIF. Nu är han klar för division tre-klubben Kalmar AIK.

– Det verkar vara en seriös klubb. Av det jag har sett på träningar håller laget en hög nivå. Det är ett lag som gillar att spela bollen på backen, säger Haris Dreco.

Vad säger du om din tid i Vimmerbys A-lag?

– Första året i A-laget fick jag spela ganska mycket, då gick det helt okej. I år vet jag inte vad som hände, jag fick inte spela någonting. Det är inget år som jag kommer att komma ihåg fotbollsmässigt.

Vill högre upp

Haris Dreco vill gärna ta sig högre upp i seriesystemet än division tre.

– Säsongen som kommer vill jag egentligen bara spela och hitta tillbaka. Förhoppningsvis går vi upp i division två eller så gör jag så bra ifrån mig att en division två-klubb vill ha mig. Jag vill satsa på fotbollen, men samtidigt balansera det med skolan.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt