Annons:

  • SVIF-framgångar på SISU-spelen i Nässjö

    Jason Jonasson satte nytt SISU-spelsrekord i kast med boll. Foto: Södra Vi IF

  • SVIF-framgångar på SISU-spelen i Nässjö

    Storslam för Svif i F9-klassen 60m, fr v Jenna Jonasson, Matilda Isaksson och Amanda Lind. Foto: Södra Vi IF

SVIF-framgångar på SISU-spelen i Nässjö

SISU-spelen avgjordes i lördags på Skogvallen i Nässjö. För Södra VI IF:s ungdomar innebar det nya fina insatser.

Annons:

I P7-klassen tävlade Jason Jonasson och gjorde många bra resultat. Han tog guld i kast med boll och satte nytt personbästa tillika nytt SISU-spelsrekord. Han tog silver på 600m och även där blev det nytt personbästa. På 60 meter kom han på en tredjeplats. Han tävlade även i längdhopp och där slutade han på en fjärdeplats.

I F9-klassen tävlade Jenna Jonasson, Amanda Lind, Matilda Isaksson och Elin Jonsson. Jenna Jonasson tog guld på 600 meter och satte nytt personbästa i grenen. Det blev även guld i längdhopp och kast med boll för henne. Hon kom på en andraplats på 60 meter.

Flera slog personbästa

Amanda Lind kom på en tredjeplats på 60 meter. Hon tävlade även i kast med boll, längdhopp och 600 meter. Elin Jonsson satte nytt personbästa på 60 meter, hon tävlade även i kast med boll, längdhopp och 600 meter. Matilda Isaksson tog guld på 60 meter och silver på 600 meter, hon tävlade även i kast med boll och längdhopp.

I F13-klassen tävlade Linnea Lind och Emma Jonsson. Linnea kom på en tredjeplats i höjdhopp och på 600 meter, hon ställde även upp i längdhopp, spjut och 60 meter häck.

Emma Jonsson satte nytt pb i kula med en halvmeter och tog sig över åttametersgränsen med stor marginal. Det nya personbästat är 8.44. Hon ställde även i höjdhopp, spjut och 60m.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt