Annons:

20 pallplatser för Södra Vi IF i Linköping

Prispallen i F11-klassens längdhopp, från vänster Amanda Lind, Emilia Håårdh och Matilda Isaksson. Foto: Privat

20 pallplatser för Södra Vi IF i Linköping

Södra Vi IF:s friidrottare fortsätter att göra mycket fina resultat. I Folkungaspelen, som hölls i Campushallen i Linköping, blev det 24 personbästa och 20 pallplatser.

Annons:

I P15-klassen tävlade Sebastian Håårdh med guld i längdhopp och silver i kula som bästa resultat. Han satte nya personbästa i båda grenarna.

Jason Jonasson tog guld i kula samt brons i 60 meter och längdhopp och satte ett personligt rekord.

Fina resultat

I F15-klassen tävlande Linnea Lind och Emma Jonsson. Linnea tog brons i höjdhopp och satte personbästa i fyra grenar. Emma tog brons i kula och satte två nya personliga rekord.

Julia Karlsson deltog i F13 och hon tog brons i höjdhopp samt satte två personbästa.

I F11-klassen var det Matilda Isaksson, Jenna Jonasson, Amanda Lind och Emilia Håårdh som representerade Södra Vi IF. Matilda tog guld på 200 meter, silver på 60 meter samt brons i längdhopp. Jenna tog silver på 200 meter, där hon även satte ett nytt personbästa. Amanda fick med sig en silverpeng från längdhopp, där hon också satte ett nytt rekord. Emilia tog guld i längdhopp och silver i höjdhopp med nytt personbästa,

Medaljer i kula

Elin Jonsson, Wilma Lindström, Signe Isaksson och Judith Jörneskog tävlade i F10-klassen. Elin tog guld i kula och 60 meter samt brons i längdhopp och satte nytt personbästa i alla de grenarna. Wilma tog brons i kula och satte personliga rekord i två grenar. Signe satte dubbla personbästa och Judith slog personligt rekord i tre grenar.

Vera Lindström tog silver i kula i F8 och sate tre personbästa.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt