Annons:

Dubbla guld för Sebastian

Sebastian Håårdh tog dubbla guld i TAIF-spelen.

Dubbla guld för Sebastian

Det blev dubbla guld och flera personliga rekord för Södra Vi IF:s friidrottande ungdomar när TAIF-spelen avgjordes.

Annons:

Allra bäst gick det för Sebastian Håårdh, som tävlade i P11-klassen. Sebastian avslutade utomhussäsongen på bästa sätt genom att ta guld på 60 meter samt i längdhopp. I säsongens sista längdhopp passade han också på att sätta ett nytt personligt rekord; 4,34 meter.

Första tävlingen

I F11-klassen tävlade Emma Jonsson, Marlen Lorentz och Linnea Lind. De svarade för stabila insatser i kula, längdhopp, 60 meter, 600 meter och 60 meter häck. Linnea Lind noterades också för ett nytt personbästa genom att springa 60 meter häck på 12.76.
Dina Johansson tävlade i F9-klassen och för hennes del var det trekamp (kast med boll, 60 meter och längdhopp) som gällde. Dina gjorde sin första tävling och genomförde den på ett bra sätt.
Även i F8-klassen, där SVIF representerades av Jenna Jonasson, Emilia Håårdh och Amanda Lind, var det trekamp som gällde. Amanda satte nytt personligt rekord i längdhopp (2,93) och Emilia lyckades göra detsamma på 60 meter (9.63).

Framskjutna placeringar

I F7-klassen tävlade Elin Jonsson och Wilma Lindström och även här var det trekamp som stod på programmet. Elin satte nytt personbästa i längdhopp (2,61) medan Wilma tävlade för allra första gången.
Även för Jason Jonasson i P7-klassen var det trekamp på schemat och han svarade för en stabil insats med flera framskjutna placeringar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt