Annons:

Isaksson:

Anton Isaksson gjorde två mål och två assist i segermatchen.

Isaksson: "Inte presterat som jag ska"

Anton Isaksson gjorde två plus två mot Gränna AIS. Då passade han på att såga sig själv. – Jag är besviken på mig själv, säger han.

Annons:

Anton Isaksson var Vimmerby IBK:s mest uppsnackade nyförvärv inför den här säsongen. Men den lovande backen, som nu blivit forward, har inte klarat av att motsvara de mycket högt ställda förväntningarna. 

– Jag är besviken på mig själv, jag måste kunna prestera bättre. Det känns skönt att det går åt rätt håll, säger Anton Isaksson. 

Det tycks det verkligen göra. Anton var en av VIBK:s allra bästa och svarade för två mål och två målgivande passningar i segermatchen. 

– Jag har inte presterat som jag ska, men det känns skönt att göra lite poäng. Jag trivs faktiskt bättre som forward just nu. 

Vad säger du om er femma?

– Det känns skönt att få in "Jeppe" (Jesper Alm). Han är jävligt bra defensivt och jag och Friberg har funkat bra ihop. Jag vill inte ta ifrån "JC" (Johan Carlsson) något, men nu får vi in en SSL-spelare och det är också lättare för honom. 

Han var nöjd med vad hans lina presterade. 

– Fortsätter vi som i den första perioden kan det bli hur bra som helst. Har förstafemman en dålig dag, så kan vi gå in och leverera. Första visar idag igen hur bra den är, säger han. 

Han var nöjd med vad hans lina presterade. 

– Fortsätter vi som i den första perioden kan det bli. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt