Annons:

Alexander har bestämt sig - där spelar han i år

Alexander Pettersson kommer att spela med HM IS i år. Foto: Linus Johansson

Alexander har bestämt sig - där spelar han i år

I våras bestämde sig Alexander Pettersson för att sluta spela i Vimmerby IBK. Nu är han klar för en ny klubb. Kommande säsong kommer han att spela med HM IS i division fyra.

Annons:

Säsongen 2015/16 blev en succé för Vimmerby IBK. För forwarden Alexander Pettersson gick det tyngre. Han bestämde sig tidigt för att det inte skulle bli någon fortsättning i VIBK. Istället har han bestämt sig för spel i HM IS, som kommer att tränas av Vimmerbykillen Henrik Milton.

– Det har varit mitt förstaval hela tiden. Problemet i början var att de inte hade klart med någon tränare. Sen när det blev klart med Milton hörde han av sig direkt och då var det inte så mycket att fundera på, säger Alexander Pettersson.

Hitta motivationen

HM IS har ett mycket tungt innebandyår bakom sig. Bara några matcher in i division tre tvingades laget dra sig ur och lägga ned säsongen. Nu är laget alltså tillbaka i seriespel.

– Jag tycker att vi har ett ganska bra lag för att vara division fyra. De träningar som jag har varit på har vi varit mellan tio och 15 spelare.

Hur ser du själv på säsongen?

– Det handlar mest om att ha roligt och att försöka hitta motivationen. När jag är där kommer jag givetvis att ta det på största allvar. Jag vet att jag kan prestera i division fyra, säger Alexander Pettersson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt