Annons:

Trots förlusten - Nordh har hittat glöden igen

Jim Nordh har bestämt sig. Nu kör han fullt ut igen. Foto: Linus Johansson

Trots förlusten - Nordh har hittat glöden igen

"Tänk om jag ångrar mig, och sedan ångrar mig igen", titulerade Lars Winnerbäck ett av sina album. – Jag kör nu, säger comebackande Jim Nordh med positiv ton, trots förlusten mot Varberg.

Annons:

Han tog ett break för tio dagar sedan på grund av motivationsbrist. Efter det har Jim Nordhs vara eller icke vara känts osäkert. I matchen mot Varberg var VH-produkten tillbaka. Matchinledningen blev dock inte vad han hade hoppats på.

– Vi startar ju riktigt dåligt. Får 0-2 i baken tidigt. Sen tycker jag att vi tar över matchen. Vi är bättre än Varberg, men de spelar smart. Vi skjuter ju en hel del, så vi borde ha satt ett par till idag. Det är för dåligt att bara göra två mål på över 50 skott.

Vad tycker du om din egen insats?

– Jag har bara tränat några få träningar nu efter mitt uppehåll, så timingen och puckkänslan sitter inte riktigt där. Det kändes ändå helt okej, säger Jim Nordh. 

Är det kul att spela hockey igen?

– Ja, det tycker jag. Det har varit orken som inte funnits där innan, men jag kände mig relativt pigg idag. Det känns bättre och bättre. 

Ett av spåren på Winnerbäcks nämnda album lyder "Berätta hur du gör". Dagens Vimmerby undrar detsamma och när vi frågar Nordh om det blir fortsatt spel, så kommer svaret blixtsnabbt.

­­– Jag kör nu!

Ett positivt besked för VH såklart. Inget är någonsin hugget i sten, men visst kan Vimmerby-publiken räkna med sin Nordh framöver.

Dick Johansson

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt