Annons:

JUST NU: CARLSSON SKADAD – VH PLOCKAR IN FORWARD PÅ LÅN

Vimmerby Hockey lånar in Tingsrydsforwarden Isac Andersson då Anton Carlsson har skadat sig och blir borta en tid. Foto: Bildbyrån

JUST NU: CARLSSON SKADAD – VH PLOCKAR IN FORWARD PÅ LÅN

Anton Carlsson skadade sig senast och blir borta ett tag. Nu plockar Vimmerby Hockey in den 20-årige forwarden Isac Andersson på lån. Han ansluter från Tingsryd i Hockeyallsvenskan. 

Annons:

Isac Andersson, 20, lånas in från Tingsryd i Hockeyallsvenskan och lånet gäller tills vidare.  

Isac Andersson är fostrad i Lysekil, har spelat i Frölunda som junior och har två hockeyallsvenska säsonger och över 80 allsvenska matcher bakom sig i Mora och Tingsryd. Han var också med i det svenska J18-landslaget som vann guld i J18-VM 2019, och står noterad för 28 juniorlandskamper.  

I Hockeyettan har han gjort ett sju matchers långt inhopp i Hanhals säsongen 19/20.  

"Det är en stark och rejäl spelare med ett bra skott, som kan spela alla spelformer och har en stark offensiv i sig. Han har fått ta mer defensivt ansvar i sina senaste klubblag, men här är det tänkt att han ska få mer offensivt utrymme", säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.  

"Vi kommer att ha Isac här tills vidare, och så har vi en löpande dialog med Tingsryd om framtiden. Det passar oss bra i ett läge då Anton Carlsson har åkt på en skada i den senaste matchen och blir borta på obestämd tid", fortsätter Persson.  

Isac Andersson ansluter till Vimmerby Hockeys trupp i dag och är spelklar till onsdagens bortamatch mot Hanviken.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt