Annons:

Viktig förlängning för VH - målvakten stannar en säsong till

Robin Christoffersson förlänger sitt kontrakt med Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

Viktig förlängning för VH - målvakten stannar en säsong till

Vimmerby Hockey har lagt en viktig pusselbit i arbetet med nästa säsongs trupp. 25-årige målvakten Robin Christoffersson stannar i klubben.

Annons:

Robin Christoffersson kampades med Gustav Bågenvik under den gångna säsongen och blev lagledningens förstaval när säsongen gick in i sitt avgörande skede.

Den Leksandsfostrade målvakten hade en räddningsprocent på 92 procent under årets säsong i VH, vilket gjorde att flera klubbar visade intresse för hans tjänster till kommande säsong.

Nu står det klart att det blir ännu en säsong i Vimmerby Hockey för honom. Därmed är den första av två målvaktsposter spikade inför kommande säsong.

”Jag är mycket nöjd med denna påskrift, då det i mitt tycke är en av de bästa målvakterna i Hockeyettan, säger VH:s sportchef Pelle Johansson i en kommentar till klubbens Facebooksida.

Truppen består just nu av Robin Christoffersson, Adam Lindblad, William Dageryd, Johan Norberg, Anton Carlsson, Olle Söderlund, Ludvig Vännström, Jakob Karlsson, Eddie Levin, Charlie Björklund och Hugo Ollila.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt