Annons:

VH-FORWARDEN LÅNAS UT TILL ALLSVENSKAN I TVÅ VECKOR

Anton Carlsson lånas ut till allsvenska bottenlaget Tingsryds AIF i två veckor. Foto: Ossian Mathiasson

VH-FORWARDEN LÅNAS UT TILL ALLSVENSKAN I TVÅ VECKOR

Vimmerby Hockey kommer med stor sannolikhet missa Allettan. Det gör att klubben lånar ut forwarden Anton Carlsson till allsvenska jumbon Tingsryds AIF i två veckor. 

Annons:

Anton Carlsson har producerat tio poäng (3+7) på tolv matcher och varit en av Vimmerby Hockeys bästa spelare under grundserien. 

Jumbon Vimmerby har tolv poäng upp till Nybro Vikings på den femte och sista Allettanplatsen – och mycket talar för att det blir spel i fortsättningsserien efter grundseriens slut. 

Nu går Vimmerby Hockey ut med information om att forwarden Anton Carlsson lånas ut till Tingsryds AIF, jumbo i Hockeyallsvenskan, i två veckor. Anton Carlsson har representerat Vimmerby under hela sin karriär och får nu chansen i Hockeyallsvenskan för första gången. 

"Då tabelläget är som det är i dagsläget och vi kommer ha svårt för att nå Allettan för egen maskin, har vi idag sagt ja till allsvenska Tingsryd att under två veckor få låna in Anton Carlsson. Samtidigt öppnar detta upp för ett kommande samarbete mellan Vimmerby Hockey och Tingsryd", skriver Vimmerby Hockey i ett inlägg på Facebook. 

VH meddelar även att den kanadensiska centern David Thomson är spelklar och debuterar hemma mot Mörrum på onsdag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt