Annons:

Bara en kvartsfinal lever – här är lagen som är klara för semin

Många av del lag som Kalmar kan välja mellan är nu klara för semifinalspel. För Vimmerby är det bara att vänta och se vad det blir för motstånd.

Bara en kvartsfinal lever – här är lagen som är klara för semin

Igår tog sig Vimmerby Hockey, Troja/Ljungby, Piteå och Mariestad vidare till Hockeyettans semifinalrunda. Idag fick de sällskap av Halmstad, Karlskrona och Sundsvall. Sista platsen står mellan Boden och Borås – och de möts i femte avgörande på onsdag.

Annons:

På torsdag görs valen till semifinalrundan. Då kliver även ettorna och tvåorna från Allettorna in i leken igen. Det handlar om Väsby och Hudiksvall från norra och Kalmar och Nybro från södra.

Vilka lag som kommer att välja motstånd är redan klart. Det görs i följande ordning:

1.     Väsby

2.     Kalmar

3.     Nybro

4.     Hudiksvall

5.     Troja/Ljungby

6.     Piteå

Sex lag från söderserien klara för semi

Efter dagens resultat är fem sjättedelar av den andra sidan också klar. En kvartsfinal går till fem matcher och det är bataljen mellan Borås och Boden. Boden hade 2-0 innan man begav sig söderöver, men Borås har visat styrka och vunnit dubbelt i helgen. Den femte matchen spelas i Boden på onsdag.

Lagen som hittills är klara för semifinalspel är följande: Vimmerby, Sundsvall, Mariestad, Karlskrona och Halmstad. Värt att notera är att hela sex lag från den södra grundserien är klara för semifinalspel – och det blir maximala sju om Borås vinner på onsdag.

Valen till semifinalerna görs klockan 12.00 på torsdag. De lag som väljer börjar med hemmamatcher lördag och söndag.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt