Annons:

Tiger Army slår tillbaka: ”Ser inte något annat än medgångssupportrar”

Erik Johansson hoppas att det blir bättre drag på Vimmerbypubliken i lördagens derby mot Tranås.

Tiger Army slår tillbaka: ”Ser inte något annat än medgångssupportrar”

Erik Johansson i Tiger Army är besviken på Vimmerbypublikens engagemang i inledningen av säsongen. Samtidigt kritiserar han Tranås AIF:s supportrar inför lördagens derby.
– Jag ser egentligen inte något annat än medgångssupportrar där, säger Erik Johansson.

Annons:

Enligt de officiella publiksiffrorna har Vimmerby Hockey snittat en bit över 800 åskådare i sina fem första hemmamatcher. Något vidare drag har det dock inte varit i ”Tigerkulan”. Det gör Erik Johansson i Tiger Army besviken.

– Det har varit väldigt dåligt drag i de första matcherna. Tyvärr är det alldeles för få som sluter upp i klacken, det finns möjligheter för att det skulle kunna vara så mycket bättre. Jag är besviken på ungdomarna som inte kommer och ställer sig i klacken, jag förstår inte det, säger Erik Johansson.

”Vad ska vi göra?”

Helt klart var det bättre drag på Tiger Army förra säsongen.

– Jag vet inte vad som har hänt i år. Det var ganska bra i någon match, men annars har det varit jag och ett fåtal ytterligare som har skrikit. Vi får höra från folk att vi inte hörs, men vad ska vi göra?

Erik Johansson uppmanar Vimmerbypubliken att stötta sitt lag i hemmaderbyt mot Tranås AIF i morgon. Ett Tranås som kommer att bäras fram av över 100 tillresta fans.

– Det här säger jag med hjärtat: kom och ställ er i klacken och sjung för Vimmerby. Det är först då vi får den härliga stämningen och de underbara matcherna, säger Erik Johansson.

Kritiserar Tranås fans

Tidigare i dag skrev vi en artikel om att Tranås-fansen anser sig ha vunnit läktarmatchen redan på förhand.

Hur ser du på det?

– Jag förstår att de kan vara kaxiga när de kommer ner med det stödet. Men jag ser egentligen inte något annat än medgångssupportrar där. I förra säsongens derbyn hade de 600 i sin hemmamatch och vi hade nästan det dubbla.

Tror du på bättre drag från Vimmerbypubliken i morgon?

– Jag är alltid förhoppningsfull och hoppas att folk sluter upp. Vi behöver verkligen alla som kan tänka sig att skrika för att stötta Vimmerby, säger Erik Johansson.

Annons:

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt