Annons:

JUST NU: Tacklingskungen har bestämt sig – stannar i VH

Robin Höglund är klar för en fortsättning i Vimmerby. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Tacklingskungen har bestämt sig – stannar i VH

Vimmerby Hockey har förlängt kontraktet med ytterligare en spelare. Den här gången handlar det om ”tacklingskungen” Robin Höglund.

Annons:

Robin Höglund kom till Vimmerby Hockey inför säsongen 2017/18 och nu blir det alltså en fortsättning i klubben för powerforwarden.
– Det känns väldigt positivt. Jag är väldigt revanschsugen efter förra säsongen, och vill verkligen komma tillbaka och visa vad jag kan. Det finns mer att plocka ut, säger Robin Höglund i ett pressmeddelande.
Under sin första säsong i VH gjorde Höglund elva poäng, fördelat på fem mål och sex assist. Det ska tilläggas att han kom in i truppen sent och att han hade en del skadeproblem.
– Det (poängproduktionen) är jag inte nöjd med. Men nu är jag med från start och hade också en längre skadeperiod i början av säsongen. Jag har också gjort klart mina studier och det känns skönt att vara färdig med det inför vintern, säger Robin Höglund.
Tongivande spelare
Daniel Stolt, klubb- och sportchef i Vimmerby Hockey tror att Robin Höglund har högre potential än han visade i vinter.
– Det är en stor och oöm spelare som har flera uppsidor. Bland annat i sitt skott och fysiska spel. Han har potential att tillhöra våra tongivande spelare, säger Daniel Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt