Annons:

Succé för ”VH on ice” – över 750 personer i ishallen i kväll

Över 750 åskådare kom till Vimmerby ishall i kväll. Foto: Linus Johansson

Succé för ”VH on ice” – över 750 personer i ishallen i kväll

”VH on ice” blev en publiksuccé. Över 750 personer hittade till ishallen i Vimmerby för att bland annat få en presentation av årets A-lag.

Annons:

Det blev en kväll som, förstås, gick helt i hockeyns tecken. Efter inledande mingel var det dags för klubbens ungdomslag att visa upp sig. Därefter fick Boston Bravehearts, som numera ingår i VH:s organisation, en presentation.

Nästa punkt på schemat var en presentation av Vimmerby Hockeys allra första lag från 1993. Ett 20-tal spelare och ledare tog plats på röda mattan och bland annat intervjuades Hans Jones, Roland Johannisson, Krister Ström, Stefan Skill Andersson och Fredric Jaensson. Konferencieren Thomas Lindblom läste också upp en hälsning från kanadicken Daryn Fersovich, som var poängkung och publikfavorit i VH under flera säsonger i mitten av 90-talet.

Bjöd på sig själva

Sist på schemat var det som de flesta i ishallen väntat på. A-lagsspelarna presenterades en och en och flera av spelarna passade på att bjuda lite extra på sig själva. Kvällen avslutades med skills och tio minuters spel.

751 personer hade tagit sig till ishallen för att beskåda den första upplagan av ”VH on ice”.

Mer från evenemanget kommer på sajten under kvällen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt