Annons:

Hemvändarens dröm: Att föra Vimmerby till Allsvenskan

Oskar Carlsson drömmer om att ta Vimmerby till Hockeyallsvenskan. Här intervjuas han av Thomas Lindblom, som var konferencier under kvällens "VH on ice". Foto: Linus Johansson

Hemvändarens dröm: Att föra Vimmerby till Allsvenskan

Hemvändaren Oskar Carlsson var en av de spelare som drog ned störst applåder under kvällens presentation i Vimmerby ishall. Själv njöt han av kvällen.
– Jag tycker att det var väldigt festligt och det var roligt att det kom så mycket folk, säger Oskar Carlsson.

Annons:

Över 750 personer kom för att följa kvällens ”VH on ice” i Vimmerby ishall. Under A-lagets spelarpresentation var förstås hemvändande Oskar Carlsson en av spelarna som drog ned störst applåder.

Carlsson kommer hem till VH med fyra allsvenska säsonger i bagaget och blir förstås en nyckelspelare.

– Det känns jättebra och det är skönt att vara tillbaka. Känslan är att klubben har tagit ytterligare ett steg. Sen har vi ett ungt och seriöst lag med stor utvecklingspotential. Det är också en högre kravbild med Phil (Horsky) som tränare, säger Oskar Carlsson.

Hur långt kan det här laget räcka?

– Givetvis har man alltid som mål att ta sig till den allsvenska kvalserien. Sen kan jag inte säga något annat än att jag drömmer om att föra Vimmerby till Allsvenskan. Jag tycker att det finns alla möjligheter till det.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt